Zanger Pete Doherty is na 48 uur weer vrijgelaten.
EPA Zanger Pete Doherty is na 48 uur weer vrijgelaten.

Pete Doherty weer op vrije voeten

Zanger Pete Doherty (40) is na 48 uur weer een vrij man. De afgelopen twee dagen zat de frontman van The Libertines in een cel in Parijs vanwege drugsbezit.

Doherty, die al jaren verslaafd is, is niet met lege handen vertrokken: hij heeft volgens Le Parisien een boete gekregen van 5000 euro. De straf moet nog worden goedgekeurd door een rechter.
De Britse zanger werd vrijdag opgepakt omdat hij twee gram cocaïne bij zich had. Volgens de Franse politie had hij die net op straat gekocht en was hij ook nog eens onder de invloed op het moment dat hij werd gearresteerd. Makkelijk ging de arrestatie niet; de muzikant probeerde zich te verzetten. Voorbijgangers herkenden Doherty en filmden de schermutseling.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer