EPA

Piers Morgan heeft maagslijmvliesontsteking: “De schuld van een vegan worstenbroodje, de brexit en Donald Trump”

Piers Morgan (53) heeft een maagslijmvliesontsteking opgelopen. Dat schrijft de Britse presentator op Twitter. Wat voor de ontsteking zorgde is niet duidelijk, maar de Brit gaf de schuld al lachend aan de brexit, Donald Trump en een vegan worstenbroodje.

Gisteren raakte bekend dat Piers Morgan in het ziekenhuis lag, maar wat hem mankeerde was niet helemaal duidelijk. Iemand op Twitter vroeg hem wat er nou precies aan de hand was, waarop Morgan reageerde. "Als je het echt wilt weten, ik heb maagslijmvliesontsteking en een darmontsteking.”

(lees verder onder de tweet)

Morgan denkt wel te weten wat zijn ziekenhuisbezoek heeft veroorzaakt. "Ik geef het eten van een vegan worstenbroodje, de brexit en Donald Trump de schuld", schrijft hij. Even later vervolgt de presentator: "Maandag 6.40 uur: ik eet een hapje van een vegan-worstenbroodje. Vrijdag 11.00 uur: ik lig in het ziekenhuis met ontstoken en geëxplodeerde ingewanden.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer