2
AP

Politie plukt Chris Brown van podium en arresteert hem

Zanger Chris Brown (28) is opnieuw gearresteerd. De zanger werd na een optreden in Florida van het podium geplukt door enkele agenten, die hem daarna naar een politiewagen begeleidden. Voorlopig is het nog onduidelijk wat de omstreden zanger precies heeft uitgespookt.

De agenten lieten Brown nog net zijn optreden het Coral Sky Amphitheatre in West Palm Beach (Florida) afmaken en wachtten hem op in de coulissen. Net na de laatste noten werd hij gearresteerd, volgens TMZ wegens een openstaand bevelschrift uit een van de naburige county's. Waarom dat bevelschrift werd uitgeschreven, is niet duidelijk. Volgens WPTV heeft het iets te maken met een incident van vorig jaar, toen Brown een fotograaf een klap verkocht zou hebben tijdens een betaalde acte de présence in een nachtclub.

Brown werd om 11 uur officieel ingerekend op het politiekantoor en contacteerde daar zijn advocaat. 52 minuten later was hij alweer vrij, na het betalen van een waarborg van 2.000 dollar.

Het is niet de eerste keer dat de twintiger in aanraking komt met de wet. Vorig jaar kreeg hij nog een contactverbod van vijf jaar opgelegd voor zijn ex-vriendin Karrueche Tran. Zij beschuldigde hem van agressief gedrag en kon dat bewijzen bij de rechter. In 2014 werd hij ook veroordeeld voor slagen en verwondingen. Hij ging toen op de vuist met een man die ongevraagd foto's van hem nam. Zijn meest bekende geval van agressie dateert echter uit 2009: toen sloeg hij zijn toenmalige vriendin Rihanna bont en blauw. Sindsdien zit zijn muzikale carrière ook wat in het slop.

2 Chris Brown mugshot
Palm Beach County Sheriff's Office Chris Brown mugshot

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ivan Gabriels

    This telkes weer de andere kant vant beroemd zijn,dat het niet is wat je van hen verwacht.boef ist laaatste slechte voorbeeld.Jammer,want vind de muziek van brouwn en boef tof om te horen.

  • hugo van de velde

    Goed zo laat al die driftkikkers maar eens een tijdje brommen.

Lees meer