Getty - Fotomontage HLN

Presentatrice Fox News haalt zwaar uit naar Chrissy Teigen, maar dat laat zij niet zomaar gebeuren

Het zit er bovenarms op tussen Fox News-presentatrice Laura Ingraham (55) en Chrissy Teigen (33), de vrouw van zanger John Legend. Het nieuwsanker haalde gisteren zwaar uit naar Chrissy, omdat zij door Time-magazine werd uitgeroepen tot één van de meest invloedrijke mensen van 2019. “Een bizarre keuze”, aldus de Fox News-presentatrice, van wie de gelaatsuitdrukking en toon boekdelen spraken. Dat schoot bij Chrissy duidelijk in het verkeerde keelgat. 

De Fox News-presentatrice kon klaarblijkelijk niet begrijpen dat Chrissy Teigen werd opgenomen in de lijst van meest invloedrijke mensen van 2019. Tijdens haar nieuwsuitzending bespotte ze eerst het profiel van Teigen in Time-magazine. “Chrissy houdt al haar hele leven van eten. En daar zit ze niet verlegen om. Eigenlijk is ze nooit verlegen", stond daarin te lezen. Over de passages waarin staat hoe Teigen het zelfbeeld van vrouwen weet te versterken, werd echter met geen woord gerept.

“Nou, dat is leuk... en innovatief, denk ik... eten”, zei het nieuwsanker op beledigende toon. Ze deed er meteen een schepje bovenop en vroeg zich af of “Amerikanen ook wel even grote fan zijn van Teigens kijk op girl power”. Tijdens een bijeenkomst van de democraten vorige week had Chrissy nog gezegd dat vrouwen niet bang moesten zijn om vaker ‘f*uck you’ te zeggen. “Oh, oké”, reageerde Ingraham op dat fragement. 

Verdediging

Chrissy trok naar Twitter om zich te verdedigen. “Er zijn 1 miljoen manieren waarop je mij kan proberen neer te halen en dit is wat je kiest? F*ck you”, sneerde ze naar het nieuwsanker. Er volgde meteen een andere scherpe tweet: “Als Time-magazine ooit uitkomt met een lijst van 100 meest invloedrijke white supremacists (die geloven in de blanke superioriteit, red), dan beloof ik dat ik je waardigheid niet in twijfel zal trekken.” Nadien deelde Teigen nog een afbeelding waarop de Fox News-presentatrice een Hitlergroet lijkt uit te brengen. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer