R. Kelly
EPA R. Kelly

R. Kelly wil weg uit isoleercel

De advocaat van R. Kelly (52) heeft een rechter gevraagd de zanger niet langer in een isoleercel onder te brengen. De muzikant, die verdacht wordt van het seksueel misbruik van minderjarigen, zou fysiek en mentaal lijden onder de eenzame opsluiting.

In rechtbankpapieren in handen van TMZ beschrijft de raadsman de situatie van Robert Kelly. Die zou nauwelijks contact hebben met andere mensen, geen daglicht zien, geen toegang hebben tot media en uitgesloten worden van dagbesteding. Ook zou hij maar drie keer in de week kunnen douchen, geen snacks en snoep mogen kopen in de gevangeniswinkel en maar één keer per maand een telefoontje mogen plegen van maximaal 15 minuten.

Volgens de advocaat zijn dergelijke omstandigheden bedoeld voor mensen die een straf uitzitten, niet voor verdachten die vastzitten in afwachting van hun proces. Hij beweert dat de zanger extra wordt gestraft vanwege zijn sterrenstatus en omdat hij wordt verdacht van seksmisdrijven met minderjarigen.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mike Zwarts

    Hij zit er goed,laat maar zitten.

Lees meer