Rapper DMX
EPA Rapper DMX

Rapper DMX opgepakt na drugstest

Rapper DMX, die al eerder kort in de gevangenis zat omdat hij was beschuldigd van het ontduiken van 1,7 miljoen dollar aan inkomstenbelasting, is opnieuw opgepakt. 

Uit drugstesten bleek namelijk dat de rapper pijnstillers en cocaïne had genomen, meldt TMZ. Dit terwijl DMX zich vrijwillig had laten opnemen in een afkickkliniek, nadat er cocaïne en marihuana werden aangetroffen in zijn bloed. De rapper mocht de afkickkliniek alleen verlaten om concerten te geven. 

Na een eerdere arrestatie werd er drugs in zijn bloed teruggevonden, maar de rapper kwam toch op borgtocht vrij. Een van de voorwaarden voor zijn vrijlating was dat hij regelmatig onderworpen werd aan drugstesten, en de laatste testte positief. 

"Ik ben teleurgesteld", is de reactie van zijn advocaat. Hij meldt dat hij probeert om de artiest weer in de kliniek te krijgen. In maart wordt duidelijk wat de precieze straf wordt van DMX, die bekendheid verwierf met de hit 'Party Up'.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer