Juice Wrld stierf aan een overdosis.
AFP Juice Wrld stierf aan een overdosis.

Rapper Juice Wrld stierf waarschijnlijk aan overdosis pillen: “Ook 32 kilo cannabis gevonden op zijn jet”

Rapper Juice Wrld stierf waarschijnlijk aan een overdosis. Volgens artsen ziet het ernaar uit dat de zanger bepaalde pillen heeft genomen, al is het nog niet precies duidelijk welke. Op de privéjet waar hij voor het laatst mee vloog werd daarnaast ook 32 kilo cannabis aangetroffen. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De 21-jarige Juice Wrld stierf op zondag 8 december op de Chicago Midway International Airport. Nadat hij geland was met zijn privéjet werd hij onwel. Hij stierf later in het ziekenhuis. Zijn doodsoorzaak is officieel nog niet bekend, maar het gaat vermoedelijk om een overdosis. Gezien de grote hoeveelheid cannabis lijkt het de onderzoekers waarschijnlijk dat de rapper toegang had tot nog veel meer verdovende middelen. Er zou daarnaast ook een flesje hoestsiroop met codeïne zijn teruggevonden, wat vaak gebruikt wordt om high te worden. 

TMZ kon foto’s bemachtigen van de koffer vol drugs. Twee medereizigers van de rapper werden opgepakt voor het bezit van vuurwapens. 

Getuigen aan boord van het vliegtuig verklaarden aan de politie dat Juice Wrld inderdaad pillen had genomen tijdens de vlucht. Later vandaag zal er een autopsie uitgevoerd worden om de vermoedens de bevestigen, en hopelijk ook vast te stellen om welke pillen het precies gaat. Juice Wrld verklaarde in het verleden al dat hij een probleem had met pillen, meer bepaald met Xanax. 

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Toran Korshnah

    Natacha Verpoort, in veel US-staten is cannabis volkomen legaal.

  • Frans Van Hoyweghen

    Echt een schande! Hij was een goed man; Hij was amper 21 jaar, maar een goed man.

Lees meer