2 Rihanna
Instagram Rihanna

Rihanna toont striemen op Instagram

Rihanna (30) is ook gewoon een vrouw van vlees en bloed en toont dat met plezier op Instagram. De foto waarop ze met striemen en beenhaar te zien is, werd al meer dan drie miljoen keer geliked.

Op een van haar recentste posts baadt de wereldster in het zonnetje in een bikini met tijgerprint. Een van haar volgers reageert: "Ik zie de tijgerstrepen". Rihanna reageerde niet op de bikini maar schreef: "Déze strepen komen door de zon. Maar ik heb wel striemen hoor."

when u can’t wait for summer.

Een foto die is geplaatst door null (@badgalriri) op

2 Rihanna
Instagram Rihanna

Lingerie

Dat de popster niet alleen het perfecte vrouwelijke ideaal voorstelt, bewijst ook haar lingerielijn. Rihanna kondigde namelijk eerder aan dat ze lingerie maakt die niet alleen bedoeld is voor vrouwen met maatje 34. Savage X Fenty, de nieuwe lingerielijn van Rihanna "komt in alle vormen en maten", maakte de superster eerder al via Instagram bekend.

my girl lulu rocking her @savagexfenty in category: #OnTheReg 11 dayz left til #SAVAGEX drops

Een foto die is geplaatst door null (@badgalriri) op

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ronald Van der Cruyssen

    Bangelijk ik heb er eentje gezien minstens 2mm !

  • Marco Debart

    Ik zie geen striemen zenne.

Lees meer