2 Roseanne Barr
AFP Roseanne Barr

Roseanne Barr haalt uit naar televisiedochter: “Het is haar schuld dat mijn carrière om zeep is”

Volgens Roseanne Barr (66) is het de schuld van Sara Gilbert dat haar tv-carrière tot een einde is gekomen. De comédienne liet in een interview met The Washington Post weten dat een tweet van Gilbert haar fataal is geworden. “Ze heeft de show en mijn leven verknald,” aldus Barr.

Roseanne werd vorig jaar op staande voet ontslagen nadat ze een racistische tweet postte waarin ze Valerie Jarrett, een voormalig adviseur van Barack Obama, belachelijk maakte. Zo zou Jarrett een ‘liefdesbaby zijn van moslimbroeders en Planet of the Apes’. Hierop zou Gilbert getweet hebben dat de uitspraken van Barr ‘weerzinwekkend’ waren.

Sara speelde Roseanne’s dochter Darlene in de serie en nam de hoofdrol over na het vertrek van haar televisiemoeder. De titel werd veranderd in The Conners en scoorde goed. Onderhandelingen over een tweede seizoen zijn nog gaande.

2 Sara Gilbert
REUTERS Sara Gilbert

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Elke Celis

    Lijkt me toch dat ze zélf tweets heeft gestuurd. Maar ja, "woe is me" is nu wel Roseanne haar levensmotto.

Lees meer