2
EPA

Roxette-bandlid Per Gessle neemt afscheid van Marie Fredriksson: “Het was een eer om je te kennen”

Per Gessle, de helft van het popduo Roxette, zit in zak en as na het overlijden van zangeres Marie Fredriksson. Op Twitter betuigt hij zijn steunt aan de vrienden, familie en fans van zijn collega. “Het zal nooit meer hetzelfde zijn. De tijd gaat veel te snel vooruit. Het was een eer om je te kennen.”

Per Gessle en Marie Fredriksson vormden in 1986 de band Roxette en veroverden heel wat harten met hun muziek. Vooral ‘It Must Have Been Love’ en ‘Listen to Your Heart’ werden al snel overal gedraaid. “De dingen zullen nu nooit meer hetzelfde zijn”, weet Per. “De tijd gaat veel te snel vooruit. Het is nog niet zo heel lang geleden dat we dag en nacht in mijn kleine appartementje zaten om onze onmogelijke dromen met elkaar te delen. Oh, wat een droom die wij met elkaar mochten delen. Ik ben vereerd dat ik jou heb mogen kennen met al je talent en gastvrijheid.”

Ook andere bekende gezichten betuigen hun medeleven. Within Temptation meldt op Twitter dat het een eer was om de zangeres te mogen ontmoeten en het podium met haar te mogen delen. “Ik heb altijd van je stem gehouden”, klinkt het. Ex-Miss België Tanja Dexters treurt ook om het verlies. “Ik was een grote fan. Wat een stem”, reageert het model op Instagram. Ook heel wat fans laten steunbetuigingen achter.

2
Instagram

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer