Ryan Reynolds (rechts) met zijn vrouw Blake Lively.
EPA Ryan Reynolds (rechts) met zijn vrouw Blake Lively.

Ryan Reynolds deelt eerste kiekje van derde kindje en onthult het geslacht

Ryan Reynolds heeft op Twitter een foto gedeeld van zijn jongste spruit. Op de foto staat de ‘Deadpool’-acteur in een bos met zijn vrouw Blake Lively en hun baby. Het acteurskoppel verwelkomde onlangs hun derde kindje. Ze hebben al twee dochters: James (4) en Inez (2). Het stel houdt hun kinderen zoveel mogelijk uit de spotlights en deed dan ook geen mededeling of het nieuwe gezinslid een jongen of een meisje was. Uit het fotobijschrift valt nu te concluderen dat Ryan en Blake er een dochtertje bij hebben.

Op de foto staan de trotse ouders tussen weelderige bomen, het zonlicht schijnt feeëriek tussen de takken door. De baby zit in een draagzak tussen hen in, maar is onherkenbaar in beeld gebracht. In de post roept de 42-jarige Canadees op te stemmen op de kandidaat die zich inzet voor klimaatpolitiek.

De uit British Columbia afkomstige Ryan schrijft bij de foto: "Ik hou van B.C. Ik wil dat mijn dochters dezelfde natuurlijke speeltuin ervaren als waarin ik ben opgegroeid. Op 21 oktober zal de kandidaat op wie je stemt het klimaatbeleid vormen. Ik ben trots op de vooruitgang die de afgelopen vier jaar is geboekt op het gebied van het klimaat.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer