Adele’s breuk met haar echtgenoot Simon Konecki is nu vrijwel officieel.
REUTERS Adele’s breuk met haar echtgenoot Simon Konecki is nu vrijwel officieel.

Scheiding kost Adele 70 miljoen

Hoewel ze al een poosje gescheiden van elkaar leefden, heeft Adele de breuk met haar man Simon Konecki nu definitief gemaakt door de scheiding aan te vragen. Dat gaat niet zonder slag of stoot voor de Britse zangeres, ze zal haar vermogen in twee moeten delen.

In april werd bekend dat Adele en Simon uit elkaar gingen na een relatie van ruim 7 jaar, die in 2017 bestendigd werd met een geheim huwelijk. Het stel was, en is nog steeds, voornemens om samen hun in oktober 2012 geboren zoon Angelo op te voeden. De reden van de scheiding zou zijn dat ze uit elkaar groeiden naarmate Adele's carrière naar nog grotere hoogte steeg.

Minpuntje voor Adele is dat ze in 2011 geen huwelijkscontract opstelde, waardoor ze haar vermogen van 140 miljoen Britse Pond (158 miljoen euro) waarschijnlijk in twee gedeeld gaat worden. De scheiding zou haar dus 70 miljoen pond (79 miljoen euro) kunnen kosten.

De zangeres lijkt zich goed te hebben herpakt na de breuk. Zo vierde ze vakantie met een grote groep vrienden, bezocht ze meerdere concerten van collega-artiesten en zou ze bezig zijn met het maken van nieuwe muziek, tot grote vreugde van haar fans.

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Wijze Lolbroek

    Voor een keer is het dus niet de vrouw die ervandoor gaat met de zuurverdiende centen van meneer, weer eens wat anders.

  • Emi De graeve

    Ja, aan vrijheid kan soms een heel duur prijsje hangen maar geluk en gezondheid gaan boven alles.

Lees meer