2
Getty Images

Sean Penn valt weer voor een veel jongere vrouw (en ze is nog bekend ook)

Na Scarlett Johansson (33) en Charlize Theron (42) is Sean Penn (57) volgens de laatste geruchten opnieuw voor een veel jongere actrice gevallen: Amber Heard (31).

In Page Six klinkt het dat Sean en Amber het in het Oscarweekend erg gezellig hebben gemaakt tijdens een diner in de Tower Bar van het Sunset Tower Hotel in de Verenigde Staten. "Ze deelden een fles rode wijn, flirtten met elkaar en ze waren erg intiem. Soms waren ze serieus in gesprek en soms lachtten ze", vertelt een ooggetuige. "Amber zag er schitterend uit en ze leek erg gelukkig."

Amber was in het verleden getrouwd met Johnny Depp en daarna vormde ze een koppel met Elon Musk.

2 Sean Penn werd op date gespot met Amber Heard, de ex van Johnny Depp en Elon Musk.
Photo News Sean Penn werd op date gespot met Amber Heard, de ex van Johnny Depp en Elon Musk.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • raf peeters

    Nu weet niet waar die mannen hun grijze massa zit ,waarschijnlijk tussen hun benen , waarom pakken die steeds vrouwen waar heel Hollywood over gepasseerd is?.

  • Thierry Vansweevelt

    Weer twee kiekens bijeen. Geen haar beter dan charlize theron. En ze zou hem niet zien staan moest hij arm zijn. Wat rrn lelijkaard.

Lees meer