Selena Gomez
EPA Selena Gomez

Selena Gomez uitgeroepen tot vrouw van het jaar

Selena Gomez (25) is door Billboard uitgeroepen tot Woman of the Year. Ze volgt daarmee in de voetsporen van onder meer Beyoncé, Katy Perry, Pink, Lady Gaga en Madonna. Taylor Swift won de prijs als enige twee keer: in 2011 en 2014. De award wordt op 30 november uitgereikt tijdens het jaarlijkse Women in Music-gala in Los Angeles.

Gomez kende een succesvol comebackjaar met hits als 'It Ain't Me'. Ze stond ook mee aan de wieg van het Netflix-drama 13 Reasons Why. Vorig jaar moest ze het een tijdje rustiger aandoen vanwege haar gezondheid. De zangeres had last van paniekaanvallen en een depressie die het gevolg waren van de auto-immuunziekte lupus. Ze ontving daarom een nier van haar beste vriendin, Francia Raisa. 

Ook de laatste dagen was het niet stil rond Selena: Haar relatie met The Weeknd is zopas afgelopen, en het zou kunnen dat ze terug een koppel vormt met haar ex-vriend, Justin Bieber. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peter Gijselaar

    Laat me ni lachen,vrouw van het jaar jongens toch waar blijven ze het halen.

  • Ricci Latte

    Waar men zich allemaal niet mee bezighoudt. Er zijn op aarde wel duizenden vrouwen die in aanmerking komen voor "vrouw van het jaar" alleen zijn deze onbekenden in de media. Schaf die truut toch af zeg, zoiets is echt voor de simpele zielen en voor in de boekskes.

Lees meer