Kos

Servische popster tegen Kim K: "Je stal mijn look!"

Jelena Karleusa (36) is ervan overtuigd  dat Kim Kardashian de mosterd voor haar nieuwe platinablonde look bij haar haalde. De Servische popster is zelfs zo zeker van haar stuk dat ze op haar Instagrampagina vergelijkende foto's van zichzelf en de Amerikaanse realityster plaatst. Wat denken jullie?

Karleusa, die 389.000 volgers heeft op Instagram, zit al meer dan 20 jaar in de muziekwereld en is één van de bestverkopende artiesten uit Oost-Europa. In 2013 werd ze door het Amerikaanse W Magazine zelfs de Lady Gaga van Servië genoemd. En nu is ze er dus van overtuigd dat Kim Kardashian haar look gestolen heeft.

"Will the real slim shady please stand up! Ps (I am the one on the left) #Illtakeitasacompliment", schrijft Karleusa bij een collage die ze maakte van twee foto's waarop zij en Kim K een soortgelijke jas dragen.

En inderdaad, ook buiten die jas hebben Jelena en Kim K dezelfde stijl. Niet alleen lopen ze rond met hetzelfde platinablonde kapsel, ze houden ook allebei van diepe decolletés, oversized zonnebrillen en strakke crop tops.

"Ik ben er zeker van dat Kims stylisten mijn Instagrampagina in de gaten houden om inspiratie op te doen", zegt Karleusa. "Of ik dat erg vind? Nee, ik beschouw het net als een compliment, want ik vind Kim een érg mooie vrouw."

Lets play a game-FIND ME!😂😂😂

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Lees meer