Chris Pizzello/Invision/AP

Shawn Mendes verontschuldigt zich nadat hij controversiële tweet likete

Shawn Mendes (20) heeft zich verontschuldigd nadat hij een controversiële tweet likete op Twitter. “Het moet per ongeluk gebeurd zijn”, aldus de populaire Canadese zanger.

De tweet bevatte een gemene mop die de spot dreef met transgenders. Een vrouw die met mannelijke geslachtsdelen geboren werd, wordt bij de dokter als ‘meneer’ aangesproken, waarop zij hem verbetert. “Excuseer, mevrouw, maar u heeft teelbalkanker", reageert de dokter in de meme. 

Shawn Mendes likete de tweet en dat ontging zijn fans niet. Een fan sprak de zanger er meteen op aan op het sociale netwerk. “Verwijder de like en verontschuldig je”, klonk het kwaad. De zanger gaf er meteen gehoor aan en deed wat hem door z'n fans werd opgedragen. “Het moet per ongeluk gebeurd zijn terwijl ik doorheen mijn tijdlijn aan het scrollen was. Je kent me en weet dat ik dit nooit zou doen. Het spijt me", aldus de Canadees.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Freek De Meyer

    Dat was eigenlijk wel een goeie mop, en tegenwoordig moet je je voor vanalles en nog wat verontschuldigen.

  • benny vandersanden

    Geen ruggengraat en dan zo een zwak excuus. Gewoon een grappige mop! Wat voor verzuurde types vallen humor aan? Lelijk, die gedachtenpolitie

Lees meer