Photo News

Sheryl Crow was achtergrondzangeres van Michael Jackson: "Ik heb vreemde dingen zien gebeuren”

Sheryl Crow werkte in de jaren tachtig als achtergrondzangeres tijdens een tournee van Michael Jackson. De 51-jarige zangeres vond het op verschillende manieren een speciale ervaring, vertelt ze aan de Daily Telegraph.

“Het was een gekke ervaring. Hij was een van de grootste artiesten van de wereld en ik mocht elke avond, achttien maanden lang, een duet met hem zingen”, blikt Sheryl terug. “Ik was nog nooit buiten de VS geweest en daar stond ik dan ineens op het podium in Japan of renden we middernacht met z’n allen als een stel 12-jarigen door Disneyland in Tokio.”

Er zaten ook duistere kanten aan het werken met Jackson. “Ik zag sommige dingen die heel vreemd waren en waar ik veel vragen over had.” De zangeres, bekend van hits als ‘All I Wanna Do’ en ‘If It Makes You Happy’, wil verder niet in detail treden. Ook heeft ze de documentaire ‘Leaving Neverland’, waarin de King of Pop wordt beschuldigd van seksueel misbruik, niet gezien.

Jackson, die in 2009 overleed, werd meerdere keren beschuldigd van seksueel wangedrag tegenover kinderen, maar de zanger werd nooit veroordeeld.

30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Eddy Vervaet

    Ze heeft "vreemde dingen zien gebeuren"....Weeral zoiets vaag.Geeeeuw…..Ik heb aan 2 dingen een grondige hekel.1: aan pedofielen.2:beschuldigd worden van pedofilie terwijl men onschuldig is.Waar blijven die harde bewijzen?Er is trouwens al een nieuwe docu "Michael Jackson chasing the truth" waarin ze alle beschuldigingen weerleggen.Benieuwd of Canvas consequent zal zijn en dit ook eens zal uitzenden.Een objectieve Michael Jacksonfan!

  • Yelene dekann

    Nix dan goeds over de doden zegt men, maar men moet Michaël Jackson nu ook niet gaan verheerlijken.Men moet een kat een kat noemen en niet denken dat hij ENGEL Michäël was.Hij had een engelenstem toen hij nog kind was en hij heeft mooie en goede liedjes gemaakt maar ik ben HELEMAAL geen fan van hem.Deze dame maakt hem dan ook niet slecht he,ze zegt alleen dat ze 'dingen' heeft gezien maar zwijgt voor de rest om zijn nagedachtenis niet te bezoedelen wat mag toch

Lees meer