2 Sia met danseresje Maddie Ziegler op de Grammy Awards.
photo_news Sia met danseresje Maddie Ziegler op de Grammy Awards.

Sia maakt zich zorgen over jonge danseres Maddie Ziegler: "Ik heb haar blootgesteld aan een harde wereld"

Danseres Maddie Ziegeler is al jaar en dag de vaste artieste in de videoclips van zangeres Sia. Die laatste maakt zich nu echter zorgen over haar jonge compagnon: "De showbizz-wereld is hard, en ik heb haar erin meegesleurd."

Sia heeft gereageerd op een artikel dat in vraag stelde waarom zij de vijftienjarige Maddie Ziegler in de spotlights zette, terwijl ze daar zelf zo'n hekel aan heeft. Sia staat bekend om haar lange pruiken, die steeds haar gezicht bedekken en haar identiteit zo geheimhouden. Maddie komt echter herkenbaar in beeld, en krijgt zo ook de volle aandacht van de media over zich heen. Maddie verscheen ook op de cover van Sia's nieuwe kerstalbum, met kleurrijke pruik en make-up. 

"Dat is een vraag die ik mezelf vaak stel. Ik check wekelijks bij Maddie of ze dit nog wel wil, en ik verzeker haar dat als ze wil dat het stopt, het zal stoppen. Het is een conversatie die we allemaal zouden moeten hebben, niet alleen ik, maar alle regisseurs, ouders van kindsterren en hun managers." 

Ze benadrukte dat Maddie geen compleet onbekende was, voor ze opdook in haar videoclips. "Maddie was al beroemd voor ze met mij samenwerkte." Maddie was namelijk een vast gezicht in de serie 'Dance Moms'. "Maar ik besef dat ik haar beroemdheid heb vergroot en daarom voel ik me verantwoordelijk voor haar. Mijn doel is om haar altijd bij te staan en te steunen in alles dat ze wil doen." 

Sia weet immers als de beste wat een volgens haar 'harde showbizzwereld' met je kan doen. "Wat ik geleerd heb van Maddie is dat beroemdheid gewoon een ander effect heeft op haar dan op mij. En ik vertrouw erop dat ze me de waarheid vertelt, daarover. Als dat ooit verandert, stoppen we ermee." 

2 Maddie Ziegler op het kerstalbum van Sia.
David Ddevriendt Maddie Ziegler op het kerstalbum van Sia.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer