3
getty

Sofia Vergara cancelt huwelijk met Nick Loeb

Sofia Vergara heeft haar verloofde Nick Loeb aan de deur gezet. De twee hadden altijd al een tumultueuze relatie, maar na de zoveelste beschuldiging van ontrouw had de actrice er genoeg van.

Sofia en Nick verloofden zich vorige zomer na een relatie van twee jaar. Aan iedereen die het wilde zien toonde ze de joekel van een diamanten ring om haar vinger.

Maar nog geen half jaar later liep het de eerste keer mis: tijdens een feestje voor Oudejaar werd Sofia 'aangevallen' door Nick. Toen al staken geruchten van een breuk de kop op, maar vijf dagen later was alles alweer koek en ei.

Ruzie op een feestje
Tot vorige week. Tijdens een feestje in de Hamptons kregen de twee kletterende ruzie. Ze deden zelfs niet de moeite zich terug te trekken in een privéruimte: ze ruzieden in het bijzijn van alle gasten.

"Ze heeft genoeg van zijn spiedende ogen", aldus een 'mol'. "Ze zijn al vaker uit elkaar geweest omdat hij beschuldigd werd van ontrouw. Nu heeft ze van een goede vriend gehoord dat hij wéér een scheve schaats heeft gereden."

"Nu is het anders"
"Ja, ze zijn al vaker terug bij elkaar gekomen na een ruzie. Maar deze eindigde wel zeer vuil. Ik betwijfel of het nu nog goed komt."

Nick laat daarmee een vette vis schieten: Sofia Vergara is de best betaalde tv-actrice. De Colombiaanse krijgt voor haar rol van de passionele Gloria in Modern Family een kwart miljoen dollar per aflevering. Een seizoen telt tussen 21 en 23 afleveringen. Reken zelf maar uit...

3
getty
3
Getty Images

Lees meer