2
UNKNOWN

Sofia Vergara gaat trouwen

Sofia Vergara en Nick Loeb gaan trouwen. De 'Modern Family'-actrice en de zakenman, die sinds vorige maand opnieuw samen zijn, hebben zich verloofd. Dat gebeurde toen het koppel de veertigste verjaardag van Vergara vierde in Mexico.

"Die twee houden er een vreemde relatie op na. Ze gaan uit elkaar en maken het vervolgens weer goed. Ze vechten heel wat af maar ze leggen het daarna altijd bij", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Vergara, die vandaag veertig kaarsjes mag uitblazen, is op vakantie in Mexico waar ze haar verjaardag viert met maar liefst 90 vrienden en familieleden. De actrice werd gisteren voor het eerst met haar verlovingsring gespot.

Tweede huwelijk
De brunette was in het verleden getrouwd met Joe Gonzales, met wie ze een zoon, Manolo (20) heeft. Het voormalige echtpaar stapte in 1991 in het huwelijksbootje en scheidde twee jaar later.

Sofia en Nick zijn meer dan twee jaar samen. Het toekomstige bruidspaar leerde elkaar kennen op een Golden Globes-feestje in 2010.

Het duo ging vorige maand eventjes uit elkaar, waarna Vergara haar biezen pakte en een hotelkamer huurde. Vrienden vertelden destijds dat ze betwijfelden of de breuk ook effectief het einde betekende van hun relatie.

2
UNKNOWN

Lees meer