epa

Sofia Vergara opnieuw vrijgezel

Sofia Vergara is opnieuw vrijgezel. De 'Modern Family'-actrice en Nick Loeb hebben na twee jaar samen zijn de handdoek in de ring gegooid. "Ze ruzieden al een hele tijd, maar nu hebben ze er vorige week eindelijk officieel een punt achter gezet", aldus een bron aan het Amerikaanse tijdschrift Us.

Vlak nadat het koppel er de brui aan gaf, verscheen de 39-jarige Colombiaanse schone op maandagavond moederziel alleen op de rode loper van het Met Gala in New York. Daar zou ze haar vrienden verteld hebben dat ze opnieuw vrijgezel was.

Vergara en Loeb (36) maakten in 2010 hun relatie officieel door samen naar de Golden Globes te gaan. Loeb verhuisde uiteindelijk naar Los Angeles om meer tijd door te brengen met de actrice, die in Californië verblijft voor de opnames van 'Modern Family'. Loeb raakte datzelfde jaar nog betrokken bij een zwaar verkeersongeval waardoor hij op de intensieve zorg belandde.

Eeuwig dankbaar
Het auto-ongeluk zorgde volgens de actrice voor de eerste relatieproblemen: "Het is de voorbije maanden heel moeilijk geweest, zowel voor hem als voor mij!", vertelde de 'Three Stooges'-ster destijds. Loeb was zijn vriendin eeuwig dankbaar: "Ik heb verschrikkelijk veel pijn en kan niet uit bed. Ik kan een aantal maanden niet meer lopen. Sofia zorgt enorm goed voor mij, ik ben met mijn gat in de boter gevallen."

Vergara werd in het verleden aan zowel Craig David en acteur Donal Logue gelinkt. Ze heeft een negentienjarige zoon, Manolo, uit een eerder huwelijk.

Lees meer