4

Sofia Vergara wil haar borsten liften

De Colombiaanse actrice Sofia Vergara (40) wil niet dat haar grootste troeven haar onder invloed van de zwaartekracht in de steek laten. De ster uit 'Modern Family' wil haar boezem liften om haar rondingen optimaal te kunnen uitspelen. Sofia doet daar niet flauw over: ze beseft dat haar voorgevel deuren heeft geopend in haar carrière.

"Nu ik ze nog heb, wil ik ze ook tonen. Dat ik een borstlifting krijg, staat al vast. Op een dag, als ik niet sexy meer wil zijn, doe ik ze misschien wel van de hand", grapt Sofia.

"Ik weet dat mijn borsten deuren hebben geopend voor mij. Maar ik haat het als ik Gisèle Bundchen zie met een krap topje aan zonder beha, zo van 'ik heb dit gauw aangetrokken, zie ik er niet schattig uit?'. Mocht ik zoiets dragen, mensen zouden denken dat ik zwanger ben. Of een dikke stripper".

Duur in onderhoud
Vergara, verloofd met ondernemer Nick Loeb, steekt ook niet onder stoelen of banken dat ze dol is op haar glamoureuze levensstijl en bijgevolg duur in onderhoud is.

"Ik hou van luxe. Ik hou van yachts, ik hou van vliegtuigen en reizen. Ik kan zonder al die dingen, dat heb ik genoeg gedaan, maar ik ga niet doen alsof ik niet hou van luxe".

Hetzelfde geldt voor de verlovingsring die ze twee maand geleden van Loeb kreeg. "Hij is perfect. Was hij groter, ik zou hem niet meer kunnen dragen. Was hij kleiner, ik zou er niet tevreden mee zijn".

4
4
4

Lees meer