Sophie Turner en Joe Jonas gingen kort voor hun huwelijk even uit elkaar: “De ergste dag van mijn leven”

Op 1 mei trouwde Sophie Turner (23) in Las Vegas met Joe Jonas (29) na een relatie van drie jaar. Maar kort voor de festiviteiten ging het koppel even uit elkaar, vertelde de ‘Game of Thrones’-actrice in The Sunday Times. 

“Het was de ergste dag van onze levens", klinkt het. “Plots kregen we koudwatervrees. Maar 24 uur later vonden we allebei al: zand erover! En dus kon de trouwpartij in de beroemde A Little White Chapel in Las Vegas op 1 mei zonder problemen doorgaan.”

Volgens Turner - die altijd erg open is geweest over haar worsteling met mentale gezondheid - hielp Jonas haar om haar eigenwaarde terug te vinden. “Ik ging door een periode waarin ik mentaal erg onstabiel was toen we elkaar in 2016 leerden kennen”, vertelde de actrice. “Hij zei: ‘Ik kan niet met je samenzijn tot je van jezelf houdt, je kan niet meer van mij houden dan je van jezelf houdt.’ Dat was erg belangrijk, dat hij dat deed. Ik denk dat hij op een bepaalde manier zo mijn leven redde.”

Volgens de ‘Game of Thrones’-actrice waren haar problemen het gevolg van op zo’n jonge leeftijd bekend worden. “Ik was me op erg jonge leeftijd te bewust van mijn lichaam”, klonk het. “Het nam mijn hele wezen over, ik kon aan niets anders meer denken. Ik telde calorieën, alles. ‘Oh, ik zal wel alleen maar noten eten vandaag.’ Ik kreeg een jaar lang mijn maandstonden niet meer - toen besloot ik om in therapie te gaan.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer