Taylor Swift is gek op haar katten.
Instagram Taylor Swift is gek op haar katten.

Taylor Swift legt merknaam van katten vast

Taylor Swift (29) heeft ‘Meredith, Olivia & Benjamin Swift’ laten vastleggen als officiële merknaam. Dat zijn de namen van haar drie katten. De zangeres is dus van plan om merchandise van het drietal te verkopen. Dat weet TMZ. 

Volgens papieren waar TMZ de hand op legden, deponeerde de zangeres de namen voor producten variërend van kleding en telefoonaccessoires tot interieurproducten en kleurboeken. Eerder registreerde ze al de merknamen van haar twee oudste katten, Meredith Grey en Olivia Benson. Op haar website verkoopt ze onder meer kettingen en pyjama's waarop de poezen prijken. Haar nieuwste kat, Benjamin Button, adopteerde ze eerder dit jaar nadat hij te zien was in de videoclip voor haar hit ‘Me’. Nu wordt het dus ook tijd voor hem om geld te verdienen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer