The Weeknd en Bella Hadid
Jordan Strauss/Invision/AP The Weeknd en Bella Hadid

The Weeknd en Bella Hadid zoenend gespot na breuk van een jaar

Bella Hadid en The Weeknd hadden het dit weekend erg gezellig samen op festival Coachella. Volgens Us Weekly heeft een flink aantal festivalbezoekers de twee zoenend gespot.

Volgens een ooggetuige zaten de twee knuffelend in een hoek, Bella op schoot bij Abel, zoals The Weeknd eigenlijk heet. Ook een andere bron van het blad zag dat het half-Nederlandse model en de muzikant hun handen niet van elkaar af konden houden, waarbij er ook flink gezoend zou zijn.

The Weeknd trad zelf vrijdagavond op op Coachella. Het onderonsje van de exen vond plaats tijdens het optreden van Travis Scott. Dat was tegelijkertijd ook de lancering van Kourt x Kylie, een nieuwe make-uplijn van zijn vriendin Kylie Jenner en haar oudere zus Kourtney Kardashian.

Bella en Abel hadden twee jaar een relatie, die eind 2016 op de klippen liep. De muzikant kreeg daarna iets met Selena Gomez. Bella werd afgelopen maanden gelinkt aan basketballer Jordan Clarkson, een ex van Kendall Jenner.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer