Tom Cruise maakt van liefde geen prioriteit meer.
REUTERS Tom Cruise maakt van liefde geen prioriteit meer.

Tom Cruise maakt van liefde geen prioriteit: "Religie komt voor relaties”

In 2012 scheidde Tom Cruise (56) van Katie Holmes (40), en sindsdien is de acteur niet meer met een relatie naar buiten gekomen. Volgens vrienden van de ‘Mission Impossible’-acteur zit zijn toewijding aan Scientology daar voor iets tussen. 

“Sinds zijn hartverscheurende, erg publieke breuk met Katie, is Tom erg terughoudend om opnieuw verliefd te worden”, vertelt een vriend van de acteur aan HollywoodLife. “Er zijn momenten waarop hij vindt dat het oké is als hij nooit meer opnieuw trouwt. Tom spreekt af en toe wel eens af met vrouwen, maar nooit in het openbaar. Hij blijft altijd erg privé en hij heeft geen vaste vriendin.”

Het probleem zit hem volgens diezelfde vriend in Toms toewijding aan de Scientology-kerk. “Tom wil een relatie met een vrouw die eenzelfde spirituele interesse heeft. Dat verkleint de groep waaruit hij een partner kan kiezen, aanzienlijk.” 

De acteur zelf lijkt er alvast niet al te zeer om te malen. “Tom vindt het fijn om verliefd te worden, maar hij is ook gelukkig alleen en hij heeft geaccepteerd dat hij - na drie mislukte huwelijken - misschien nooit meer zal trouwen. Hij waardeert zijn privacy en zijn religie is belangrijker voor hem dan zijn relaties of wat dan ook.” En dat is niet overdreven. Naar verluidt heeft de acteur ook zijn dochter Suri (12) niet meer gezien sinds 2013 omdat ze geen deel uitmaakt van Scientology. 

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • mark germanus

    Kerel is compleet gek geworden,ziedaar het resultaat van religie ! Moest overal verboden worden.

  • Wilfried THOMAS

    ik denk dat hij teveel op zijn hoofd gevallen is in zijn films

Lees meer