VRT

Tweede Kampioenen-film op de helling na onthullingen Jacques Vermeire?

De onthulling van Jacques Vermeire dat hij ten tijde van F.C. De Kampioenen een relatie had met tegenspeelster An Swartenbroeckx (Bieke) heeft heel wat stof doen opwaaien. Volgens Dag Allemaal rustte er nochtans een spreekverbod op de geheime relatie. Dat de komiek hier nu mee naar buiten kwam, wekt enig onbegrip op.

An voelt zich naar verluidt "erg gekwetst". En ook haar echtgenoot Guido De Craene heeft het er moeilijk mee, klinkt het. Ook Jacques' timing noemt Dag Allemaal ongelukkig. An kwam recent nog in het nieuws met kiekjes van een innige kus met een jonge student op café. Een grap, zo bleek. Maar An en haar echtgenoot Guido waren erg ontdaan over alle commotie hier rond. En nu krijgen ze ook dit te verwerken. Met puberende kinderen is dat allesbehalve eenvoudig, schrijft het blad.

De ontboezemingen van Vermeire over zijn vroegere relatie met An Swartenbroekx werpen mogelijk ook een schaduw over de voorbereiding van de tweede 'F.C. De Kampioenen'-film. Iets waar de hele ploeg - met ook Carry Goossens én Jacques Vermeire erbij - zo naar uitkeek.

Of An ermee kan leven dat die vroegere relatie nu bekend is, vroeg Dag Allemaal onder meer aan Carry Goossens. "Geen idee. Ik zie An niet veel als er geen opnamen zijn. (...) Op persoonlijk vlak heeft het leven Jacques niet gespaard. Dan begrijp ik dat hij al eens nood heeft om één en ander te ventileren. En kijk, 't is nu gebeurd. Hopelijk heeft dit niets kapotgemaakt in de 'Kampioenen'-ploeg."

Volgens Marijn 'Boma' Devalck zal het zo'n vaart niet lopen. "Ik begrijp dat het voor An moeilijk ligt. Maar op de set zal het wel meevallen, vermoed ik. Daar zijn ze beiden professioneel genoeg voor."

LEES ER MEER OVER IN DAG ALLEMAAL VANDAAG

Lees meer