Uma Thurman
Photo News Uma Thurman

Uma Thurman: "Ik ben razend over de toestand in Hollywood"

Tijdens de première van de film 'The Parisian Woman' werd actrice Uma Thurman gevraagd naar haar mening over de schandalen in verband met seksueel geweld, die dé talk of the town zijn in Hollywood. "Ik ga er niet te luid op reageren," aldus de actrice. "Ik ben véél te kwaad." 

Uma is al sinds jaar en dag één van de meest gerespecteerde actrices in de stad. Jammer genoeg kreeg ze de laatste weken maar al te vaak te horen dat haar medeactrices helemaal niet met het respect worden behandeld dan ze verdienen. "Ik heb geen bijtende opmerkingen die ik op dit moment wil geven, over die kwestie... Ik heb geleerd dat wanneer ik dingen zeg wanneer ik kwaad ben, ik daar achteraf altijd spijt van heb," klinkt het, duidelijk aangedaan en op het randje van een woedeuitbarsting. "Dus ik ben aan het wachten... tot ik minder kwaad ben." 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer