2 Jessica Mann noemt Weinstein interseksueel.
REUTERS Jessica Mann noemt Weinstein interseksueel.

Vermeend slachtoffer Harvey Weinstein noemt hem interseksueel: “Het lijkt alsof hij een vagina heeft”

Actrice Jessica Mann, een van de vrouwen die Harvey Weinstein beschuldigt van seksueel wangedrag, beweert dat de oud-filmproducent interseksueel is. De Amerikaanse zei dat vrijdag in haar getuigenis in de zaak tegen Weinstein in New York, schrijven Amerikaanse media.

“De eerste keer dat ik hem volledig naakt zag dacht ik dat hij misvormd en interseksueel was”, zei de 34-jarige Jessica. “Hij heeft heel veel littekens waardoor ik dacht dat hij misschien slachtoffer was van een brand. Hij heeft geen testikels en het lijkt alsof hij een vagina heeft.” Volgens de in de rechtbank aanwezige Amerikaanse pers liet de oud-filmproducent zijn hoofd zakken nadat Jessica dat had gezegd.

De actrice beschuldigt Weinstein van verkrachting en verklaarde in de rechtbank over verschillende incidenten en gedwongen seksuele handelingen die ze zou hebben moeten verrichten. De 67-jarige Weinstein wordt door tientallen vrouwen beticht van seksueel wangedrag, iets wat hij zelf stellig blijft ontkennen. Tijdens de zaak in New York komen die van twee vrouwen aan bod.

2 Jessica Mann arriveert in de rechtbank;
EPA Jessica Mann arriveert in de rechtbank;

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer