Taylor Swift en Katy Perry
REUTERS Taylor Swift en Katy Perry

Verrassend: na jarenlange intense ruzie sluiten Katy Perry en Taylor Swift éindelijk vrede

Fans gaan door het dak: "Na al die jaren?! Wauw, dit zou een nationale feestdag moeten worden!" Want het is eindelijk gebeurd: Katy Perry en Taylor Swift hebben hun netelige vete eindelijk bijgelegd, tegen alle verwachtingen in.

Katy gaf Taylor een olijftak, wat in het Engels de variant is op een vredesduif sturen. Taylor deelde een filmpje van het pakketje op Instagram. Ze toont daarbij ook het briefje dat Katy aan haar schreef: "Hey oude vriendin, ik heb de laatste tijd wat nagedacht over de miscommunicatie en misverstanden tussen ons, en ik wil de strijdbijl begraven."

"Dit betekent zo veel voor mij", zegt Taylor daarover.  Het ziet er dus naar uit dat de ruzie tussen de twee popdiva's eindelijk van de baan is. In 2015 kwam hun vete voor het eerst aan het licht, omdat Taylor haar nummer 'Bad Blood' uitbracht in een duidelijke boodschap aan Katy. Die laatste tweette vervolgens: "Pas op voor de Regina George in schaapskleding..." 

Het dispuut zou destijds zijn begonnen omdat Katy enkele dansers die voor Taylor aan het werk waren inhuurde voor haar eigen show. Daardoor lieten enkele dansers Taylor vallen, waardoor ze met onderbemanning voor haar tour kwam te zitten. Van daar ging de bal aan het rollen, tot hij nu weer in Taylor's kamp is beland in de vorm van een olijftak.

Of de dames ook echt weer de beste vriendinnen zullen worden, blijft nog maar de vraag. Fans zijn in ieder geval al door het dolle heen dat twee van de meest succesvolle zangeressen van het moment elkaar voor het eerst niet meer in de haren zullen vliegen. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • gustaaf carpels

    En nu nog een duet dat zou klinken

Lees meer