Exclusief voor abonnees

VERVOLGVERHAAL. Awardshows: Het toonbeeld(je) van schaamteloosheid, scheldtirades, middenvingers en vechtpartijen

Zaterdag vond de jaarlijkse hoogmis van de Vlaamse showbizz plaats: de Story Showbizz Awards. Het was een daverend succes, maar dat is lang niet alle awardshows gegeven: doorheen de jaren zijn er heel wat schandalen en incidenten geweest.

Je zou denken dat een Oscar de droom van elke actrice is. Niet dus, klaagde Julie Andrews deze maand nog. Toen ze in 1965 het felbegeerde beeldje wegkaapte voor haar debuut in ‘Mary Poppins’, stopte ze het zowaar weg op zolder. Het leidde zelfs tot bezoekjes aan de psycholoog. “Zoveel succes zo vroeg in mijn carrière zorgde ervoor dat ik therapie nodig had”, vertelde de ‘The Sound of Music’-ster. “Het was mijn eerste film ooit en dus dacht ik: ik voel me niet echt waardig.” Ook veel andere sterren, zowel zangers als acteurs, willen awardshows zo snel mogelijk uit hun geheugen bannen. Naast glitter en glamour kunnen ze een carrière maken of kraken. In dit eerste deel nemen we uitschuivers, schandalen, scheldtirades en zelfs een knokpartij onder de loep.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tony Raman

    Geen aandacht aan besteden... lost zichzelf op.

  • romy verhove

    Schaf de subisidies maar snel af voor acteurs en kunst !

Lees meer