4
LOVE Magazine

Waarom Sylvester Stallone nu beter even wegkijkt...

19-jarige dochter schittert in sensuele fotoshoot

Sistine Stallone, misschien doet het niet meteen een belletje rinkelen maar we vermoeden dat dit vanaf nu geen probleem meer zal zijn. De 19-jarige brunette is namelijk de dochter van Hollywood-acteur Sylvester Stallone en is te zien in een fotoshoot voor de Adventskalender van LOVE Magazine waarbij ze pilates combineert met ... cowboylaarzen. 

De 19-jarige dochter van de 'Rocky'-acteur trad voor de tweede keer op rij op in de jaarlijkse feestelijke shoot van de publicatie. Al werd ze nu wél opgemerkt. Mogelijk omdat ze een reeks oefeningen uitvoert in een 'nauwelijks daar' bodysuit en cowboylaarzen. 

4 Sistine Stallone in actie
LOVE Magazine Sistine Stallone in actie

De ster van haar kant zag eruit alsof ze een geweldige tijd had toen ze op de grond kroop en vervolgens op haar rug belandde om wat opwaartse heupbewegingen te doen.

4
LOVE Magazine

Ze poseerde ook met gebalde vuisten, waaruit haar armspieren duidelijk haar erfgoed verraden. Haar 71-jarige vader zal ongetwijfeld onder de indruk zijn van zijn dochter. 

4 Sly Stallone met twee van zijn drie dochters Sistine (links) en Sophia (rechts)
Reporters Sly Stallone met twee van zijn drie dochters Sistine (links) en Sophia (rechts)

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • vincent vankeerberghen

    Wat zou hij daar nu vies aan vinden... Hij is een oud porno-acteur... Wat foto's in badpak??

Lees meer