Photo News

Zanger Pete Doherty opgepakt met cocaïne op zak

Dat clean worden lastig is voor Pete Doherty (40), blijkt uit het feit dat hij in de nacht van donderdag op vrijdag in Parijs werd opgepakt wegens drugsbezit. De zanger van The Libertines had twee gram cocaïne bij zich, meldt de Franse krant Le Point.

Volgens de Franse politie was Doherty drugs aan het kopen midden op straat. Ook was hij onder de invloed op het moment dat hij werd gearresteerd. Makkelijk ging de arrestatie niet; de muzikant probeerde zich te verzetten. Voorbijgangers herkenden Doherty en filmden de schermutseling.

De Britse zanger is al ruim 15 jaar verslaafd. Dit jaar nog zei hij dat hij erg graag afscheid zou willen nemen van drugs. Vier jaar geleden lukte het hem na een langdurig verblijf in een Thaise afkickkliniek om clean te zijn, maar dat ging tien minuten na zijn terugkeer in zijn woonplaats alweer mis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer