AP

Zo tam reageerde Mark Zuckerberg toen hij naar Harvard mocht

Intussen staat hij op de vijfde plaats van de rijkste personen op aarde en is hij een van de machtigste CEO's ter wereld, maar ooit was Mark Zuckerberg een gewone tiener zoals u en ik. Nou ja, gewoon... De Facebookbaas werd moeiteloos toegelaten tot de prestigieuze Harvard-universiteit, al leek hij daar zelf niet zo heel enthousiast over.

De dag waarop Amerikaanse jongeren te weten komen of ze toegelaten zijn op hun universiteit naar keuze, is een van de hoogtepunten (of dieptepunten) in hun leven. Zo ook voor Mark Zuckerberg, die zich inschreef aan een van de meest vooraanstaande universiteiten van het land: Harvard University. En het moment dat de langverwachte acceptatiemail binnenloopt, wist zijn vader netjes op beeld vast te leggen.

De man lijkt echter een stuk blijer dan zijn zoon dat hij toegelaten werd. Met een ietwat tamme 'Yay, I got accepted' kondigt hij aan dat hij richting Harvard mag. Zijn vader is een stuk uitgelatener: "Ik stel u voor aan een van de leden van de Harvard-klas van 2006", klinkt het opgetogen, waarna ook Marks schattige hond in beeld komt.

Uiteindelijk maakte Mark zijn studie nooit af, maar verliet de universiteit om zich op Facebook te concentreren. Volgende week mag hij echter toch teruggaan om de prestigieuze Commencement-speech te geven aan de afgestudeerden, en hij krijgt er ook een Erediploma. Ook zijn ouders zullen aanwezig zijn: "Ze wachten immers al heel lang op een Harvard-diploma van mij."

Mark Zuckerberg

My dad took this video when I got accepted to Harvard. Next week I'm going back for commencement to get my degree. #tbt

1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Jeroen Roelants

    Hij was ook zo tam om het idee facebook te stelen..

Lees meer