2 Liz Hurley en haar zoon, Damian.
Getty/YouTube Liz Hurley en haar zoon, Damian.

Zoon van Liz Hurley lijkt als twee druppels water op zijn moeder in eerste modeshoot

Damian, de zoon van Liz Hurley (54), heeft de looks van zijn mama gekregen. De 17-jarige maakte zopas zijn debuut als model, in een opvallende fotoshoot.

Hij is te zien in de nieuwste reclamecampagne van make-up-artiest Pat McGrath. Met zijn lange haren en zwoele blik sprong hij meteen in het oog. Volgens fans lijkt hij sprekend op zijn moeder, Liz Hurley. De actrice deelde eerder al een foto van haar en Damian, waarop ze naast elkaar op een schommel zaten. De foto ging viraal op sociale media, vanwege de grote gelijkenis tussen de twee. “Ze worden binnenkort gewoon één persoon”, grappen fans.

2 Liz Hurley en haar zoon.
Twitter Liz Hurley en haar zoon.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mike Vanderkerken

    Met zijn lange haren en "zwoele" blik lijkt hij meer op een vrouw dan op een man. Niet echt geslaagd vrees ik.Niet veel mannelijks aan.

  • zina riffia

    Ik vind het zo erg, hij lijkt gewoon op een meisje. Op t eerste zicht, dacht ik dat het een meisje was om eerlijk te zijn.

Lees meer