2
AP

Zoveel kost het per maand om Gwyneth Paltrow te zijn

Glossy Grazia heeft op een rijtje gezet wat actrice Gwyneth Paltrow zoal kwijt is aan haar eigen welzijn. En dat mag wat kosten.

Zo heeft Gwyneth volgens insiders liefst twintig experts in dienst, onder wie een yogi, personal trainer, voedingsdeskundige, holistisch genezer en een 'cleanse specialist'. Totale kosten: 18.500 euro.

Aan beauty-investeringen zou de ex-vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin 1400 euro per maand spenderen. Dat gaat op aan de meest bizarre behandelingen. Zo verklaarde Gwyneth onlangs dat ze zich voor een mooi uiterlijk graag laat steken door bijen om haar jeugdige uitstraling te behouden en prees ze het stomen van de vagina aan.

De gezondheidsfreak bracht onlangs haar vierde kookboek uit: 'It's all easy'. Speciaal voor drukke vrouwen. Maar volgens Grazia kost een weekje koken volgens dat regime al snel 415 euro per week: zo'n 1650 euro per maand dus. Een smoothie van amandelmelk met allerlei bijzondere poeders om haar libido op pijl te houden (175 euro per maand) is daarbij niet inbegrepen.

De actrice heeft sinds kort overigens wel één kostenpost minder. Om haar scheiding van Chris Martin harmonieus te laten verlopen, betaalde ze zo'n 26.500 euro per maand. Dat geld ging niet alleen op aan experts, maar ook aan ontkoppelingsvakanties met heel het gezin. Inmiddels zouden de scheidingspapieren zijn getekend.

2
getty

Lees meer