2 Celien en Nico.
Kristof Ghyselinck Celien en Nico.

Celien, de dochter van Margriet Hermans, en echtgenoot Nico uit elkaar: “Na 9 jaar werden verschillen tussen ons te groot”

Celien Deloof (26), de dochter van Margriet Hermans, en haar echtgenoot Nico Vergaelen zijn uit elkaar. Dat laat het ex-koppel zelf weten aan de Showbizz-Site. De twee stapten in 2015 in het huwelijksbootje, en waren ook voor hun bruiloft al lang samen. Na jaren werden de verschillen naar eigen zeggen toch te groot. 

Hoewel Celien en Nico al in augustus hun relatie hebben verbroken, maken ze nu pas het nieuws bekend. Dat doen ze om hun omgeving op te hoogte te stellen van de gevoelige situatie, zo stelt de Showbizz-Site. Toch blijft het ex-koppel op de vlakte: “Na 9 jaar moeten we inzien dat de verschillen tussen ons te groot geworden zijn. Details doen niet ter zake, het belangrijkste is dat we op een goede verstandhouding alles kunnen uitwerken. We hopen dan ook dat we dit in alle sereniteit kunnen doen”, luidt het.

Op 29 mei 2015 trouwden Celien en Nico voor de wet. De dag daarna organiseerden ze een huwelijksfeest in hun tuin. “Alles is verlopen zoals gepland”, vertelde Celien toen in Primo. “Zelfs de weergoden waren ons gunstig gezind.” Voor mama Margriet werd de huwelijksdag bijzonder emotioneel, gezien Celien haar enige dochter is. “Ze heeft veel traantjes weggepinkt, maar het waren vooral tranen van blijdschap. Ze is heel blij met Nico als schoonzoon”, klonk het toen trots.

Of de twee inmiddels al wettelijk gescheiden zijn is niet duidelijk. Wat wel zeker is: het vastgoedkantoor dat ze samen uit de grond stampten (C&N Vastgoed en Beheer) blijft gewoon bestaan en zal geen invloed ondervinden van hun breuk. 

2
KOS

17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Wendy Huybrechts

    Als het niet meer lukt, dan moet je er een einde aan maken ipv jezelf of beiden ongelukkig te maken en uiteindelijk elkaar te haten. Scheidingen gebeuren op elke leeftijd, jong of oud, maakt niet uit. Het belangrijkste is om nog respectvol te kunnen omgaan met elkaar. Hoeveel vechtscheidingen zijn er niet aan de gang ondertussen.

  • Maria Scheuts

    Biologisch gezien trouw je best jong, mentaal gezien trouw je best later, gezien het gebrek aan maturiteit en levenservaring om jonge leeftijd. Blijf uzelf en stap niet zo maar in een relatie vanwege de druk vanuit de samenleving. Scheiden levert altijd littekens op.

Lees meer