2 Charlize Theron
Touche pas a mon post Charlize Theron

Charlize Theron zet Franse presentator op zijn plaats wanneer die onaangekondigd haar tolk kust

Oscarwinnares Charlize Theron (43) wist niet wat ze zag toen een Franse televisiepresentator plots ongevraagd haar tolk Nadia kuste. Die laatste wist duidelijk ook niet haar overkwam. “Misschien kan je het de volgende keer vragen”, zei ze.

Het gebeurde in de Franse show ‘Touche Pas A Mon Poste’. Presentator Cyril Hanouna (44) boog plots voorover om de tolk van de Zuid-Afrikaanse actrice een kus te geven en die verschoot daar zichtbaar van. “Oh wow”, kraamde de stomverbaasde actrice uit terwijl ze naar haar collega Seth Rogen keek. “Dat was... Ok, misschien kan je zoiets de volgende keer vragen”, richtte ze zich tegen de presentator.

2 De presentator kuste de tolk van Charlize Theron ongevraagd
Touche pas a mon poste De presentator kuste de tolk van Charlize Theron ongevraagd

Een zeer vreemd moment, dat ook door de kijkers opgemerkt werd. De Franse presentator kreeg er dan ook van langs op sociale media. “Bedankt Charlize om die loser op zijn plaats te zetten”, klonkt het onder meer. Of “Bedankt om hem een lesje te leren.”

Niet voor het eerst

Opmerkelijk is dat het niet de eerste keer is dat die presentator onder vuur ligt. In 2017 werd Hanouna overladen met kritiek omdat hij een vals profiel op een gay website had gezet om vervolgens iedereen die gereageerd had publiekelijk belachelijk te maken. Theron en Rogen waren te gast in het programma om hun nieuwe film ‘Long Shot’ te promoten.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • gustaaf carpels

    Tja je kan een kus geven om ze te verwelkomen niet als ze al,minuten zitten dat is erover

  • Marc Verschaeren

    In Frankrijk zullen ze zich moeten aanpassen aan nieuwe regels , en snel ! .

Lees meer