Live - deze evenementen gaan niet door.
Amy Harris/Invision/AP Live - deze evenementen gaan niet door.

Concerten en events massaal afgezegd: wat nu met jouw tickets?

De nieuwe maatregelen tegen het coronavirus in België zijn een zware klap voor het uitgaansleven van de Vlaming. Wat als je tickets had gekocht voor een event of concert? Ondertussen stromen de nieuwe data gelukkig al binnen. Wij volgen ze op de voet. 

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • joris van vlaenderen

    @erwin moortgat, er zijn nochtans wel al belgische festivals afgelast, maar dat zijn dan natuurlijk festivals die om muziek draaien en niet om er geweest te zijn...

  • Erwin Moortgat

    en de organisatoren van de Belgische festivals houden nog steeds vol dat het veel te vroeg is om iets te annuleren. Dat de regering gewoon een nationale beslissing neemt en dergelijke activiteiten voor gans het jaar verbied. Gisteren zij flaterdame Wilmes " dat dit nok nit aan de gedacht was. First things first" terwijl Prof Van Ranst al twee weken zegt dat het ongehoord zou zijn de festivals te laten doorgaan. Tot zo ver " Wij volken de wettenschap"

Lees meer