Thijs Antonneau
Absolute P Thijs Antonneau

D5R-acteur neemt single op met Chris Brown

Het gebeurt niet elke dag dat een Belgische zanger en een Belgische producer de mogelijkheid krijgen om een song te releasen met superster Chris Brown.In het geval van T.J (Thijs Antonneau die we kennen als acteur in de populaire jongerenreeks D5R) en Wekho , een urban/hip hop producer uit Antwerpen is deze samenwerking al een onderdeel die ze uit hun bucket list kunnen schrappen.

TJ en Brunel werden uitgekozen door het Chris Brown team om de radio edit te verzorgen in Europa, de opbrengst van de song gaat integraal naar het goede doel. Het gaat naar een fonds voor ex militairen die gehavend uit de oorlog zijn gekomen, een project dat nauw aan het hart ligt van rapper B.Taylor (ex militair) en Chris Brown zelf.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer