Tatyana Beloy
Kristof Ghyselinck Tatyana Beloy

Exclusief voor abonnees

Dankzij therapie heeft Tatyana Beloy geleerd om haar rol als plusmama te koesteren: “Voor ’t eerst voel ik mij echt deel van een gezinnetje”

‘Toen ik halsoverkop verliefd werd op mijn vriend, veranderde ik in een klein zwak vogeltje. Een man met een kind... Wilde ik me wel opnieuw in zo’n relatie smijten?’ Tatyana Beloy (34) had niet zulke goeie ervaringen met het plusouderschap, en ging er zelfs voor in therapie. Haar zoektocht naar antwoorden heeft ze nu neergeschreven in het erg persoonlijke ‘Nooit meer stiefmoeder’.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Maria Scheuts

    Zou nooit een relatie willen met een partner met kinderen, want die gaan altijd voor. Eerst kinderen maken en het dan afbollen, is voor mij ook een afknapper.

  • Anna Pauels

    Ik ben al 17 jaar plusmoeder en als het erop aankomt tel ik niet mee en word ik netjes buiten een aantal zaken gehouden. Ik heb de zorg altijd mee mogen dragen, zelfs een groot deel van de zorgen wegens omstandigheden, maar op "belangrijke" momenten werd ik steeds genegeerd. Dat is dan de dank die je krijgt. Heb met mijn stiefkind zelfs meer gedaan dan met mijn eigen kind

Lees meer