4 Danny de Munk en Geert Hoste
Dieter Bacquaert Danny de Munk en Geert Hoste

Exclusief voor abonnees

Danny De Munk - bijna 50 - blijft trouw aan zijn levensvisie: “Ik blijf het boefje dat graag losgaat, en af en toe hoort daar een half pilletje bij”

Geert Hoste op bezoek bij Danny de Munk

Op 18 november 1984 werd Dag Allemaal boven de doopvont gehouden. 35 jaar later gaat Geert Hoste op bezoek bij de bekende gezichten die dat jaar kleurden. Hij polst naar hun nooit vertelde geheimen, hun afgelegde pad, leven en liefde(s). Deze week is hij op visite bij Danny de Munk, het voormalige kindsterretje dat onsterfelijk werd als Ciske de Rat. 

In 1984 veranderde het leven van Danny de Munk (49) definitief, dankzij ‘Ciske de Rat’ en de pakkende titelsong ‘Ik voel me zo verdomd alleen’. Vijfendertig jaar later treedt Danny nog steeds op, zij het met wisselend succes, vertelt hij in Dag Allemaal. “Ik heb ooit eens 140.000 euro in een tournee gestoken, waaraan ik 10.000 euro heb verdiend. Bruto, hé. Dat ga ik dus niet meer doen.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer