5  De Romeo's in Marbella
Joel Hoylaerts/Photo News De Romeo's in Marbella

Exclusief voor abonnees

De Romeo’s ongerust door nieuwe golf: “Na Nieuwjaar moeten we aan de slag, of onze spaarcenten gaan eraan”

Exclusief interview in Marbella

“Het wordt tijd dat mensen rekening houden met de regels. Dan kunnen wij tenminste wérken.” De Romeo’s zijn boos: ze staan deze zomer niet zestig, maar slechts acht keer op de planken, en de nieuwe opstoot in coronabesmettingen boezemt hen ook niet veel vertrouwen in. “Financieel houden we nog hooguit een halfjaar vol”, zeggen Chris (52), Gunther en Davy (beiden 44). Ze ergeren zich niet alleen aan overtreders, maar ook aan de politiek. “Het probleem is dat de experts de evenementensector veel te ruim zien.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric Leysen

    Grote sier maken als acteur en zanger, Marbella, dure auto's en feestjes... BV uithangen en nu wat staan blèren, vanuit Marbella, zo ongeveer de duurste verblijfplaats in Spanje. Ge moet maar durven.

  • louis meuleman

    Moeten wij nu echt medelijden krijgen met de Romeo's met hun 8 optredens gaan ze meer verdienen als de meeste mensen op een gans jaar en wat hebben ze dan gedaan voor de corona maatregels hebben ze die twee maand dan verlof genomen of opgetreden een beetje serieus blijven AUB er zijn veel mensen die er slechter aan toe zijn en niet klagen

Lees meer