4 Al Lemmens en Wim Oosterlinck
Qmusic Al Lemmens en Wim Oosterlinck

Deze Qmusic-dj's zijn een match volgens de Q-MasQuerade-vragenlijst

Morgen, donderdag 14 februari, is het Valentijn. Qmusic wil singles op deze dag een handje helpen en lanceerde daarom de Q-MasQuerade. 

De radiozender brengt morgenavond 300 singles samen op de eerste Q-MasQuerade in Wilrijk. De nieuwe datingtechniek is een groot succes: meer dan 18.000 mensen hebben hiervoor de voorbije weken de Q-MasQuerade-vragenlijst ingevuld, waar 300 matches uitkwamen. Tijdens het evenement krijgen ze allemaal een masker op dat groen zal oplichten als hun match voor hen staat.

(lees verder onder de video)

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Ook de Qmusic-dj’s hebben de vragenlijst onderling ingevuld. An Lemmens & Wim Oosterlinck, Dorothee Dauwe & Sean Dhondt, Maarten Vancoillie & Marie Monballiu en Maureen Vanherberghen & Vincent Fierens kwamen eruit als matches made in Q-heaven. Morgen presenteren deze vier duo’s daarom een hele dag tijdens Q-MasQuerade: Match Day. Ze draaien de nummers die uitgebracht zijn door een samenwerking tussen twee of meerdere artiesten.

4 Dorothee Dauwe en Sean Dhondt
Qmusic Dorothee Dauwe en Sean Dhondt
4 Maarten Vancoillie en Marie Monballiu
Qmusic Maarten Vancoillie en Marie Monballiu
4 Maureen Vanherberghen en Vincent Fierens
Qmusic Maureen Vanherberghen en Vincent Fierens

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer