3
VTM

Exclusief voor abonnees

Dina Tersago blikt terug op ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’: “Er zitten nog enkele verrassingen aan te komen”

We weten bijna welke boeren de liefde van hun leven hebben gevonden dankzij ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Voor presentatrice Dina Tersago (39) was het alvast een bijzonder seizoen. Niet alleen omdat ze haar zoontje Thor (1) meenam naar het buitenland, maar ook de opmerkelijke keuzemomenten zinderen nog na.

De ontknoping van ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ komt steeds dichterbij. Alle boeren hebben intussen hun ultieme favoriete dame uitgekozen en zijn op reis vertrokken om (hopelijk) dichter naar mekaar toe te groeien. En voor de ene boer verliep dat laatste keuzemoment al wat hartverscheurender dan voor de andere. “Dat kiezen blijft lastig”, vertelt presentatrice Dina Tersago in Story. “De boeren weten wel dat het bij het programma hoort, maar iemand kwetsen is nooit leuk.”

Gelukkig waren An Lemmens en jij er dan om een troostende schouder te bieden.

“Ik vond het wel belangrijk om er op zulke momenten te zijn voor hen. En zeker in deze editie. Aangezien de boeren in het buitenland wonen, was ik voor hun dames de enige steun en toeverlaat. Zeker voor de vrouwen die hun koffers moesten pakken. Soms waren er toch al gevoelens aanwezig en dan kwam die keuze hard aan.”

Met de nodige tranen tot gevolg.

“Dat is logisch hé. Die dames zaten in een vreemde omgeving en een ongewone situatie, want ze streden allemaal om het hart van hun boer. Als je dan moet vertrekken, is dat zwaar.”

Keren zij dan meteen terug naar huis?

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Van Rompaey

    Pure geldverspilling. Ze maken zich allemaal belachelijk. Dat is VTM: je beleeft het hier.

  • gilberte Vergaelen

    An en Dina twee toffe madammen om dit programma te presenteren. Ik heb er alleszins van genoten, mooi happy end!

Lees meer