Het uitbreidingsplan van Disneyland Paris
Disneyland Paris Het uitbreidingsplan van Disneyland Paris

Disneyland Paris breidt uit: een attractie met Iron Man en een gigantisch meer

Disneyland Paris heeft meer details bekendgemaakt over de uitbreiding van de drie nieuwe zones in het Walt Disney Studios Park. Zo komen er twee attracties bij in het Marvel-gedeelte en wordt het Frozen-gebied een replica van het fictieve koninkrijk Arendelle.

De plannen voor het themagebied rond Marvel zijn al vergevorderd. “Het wordt een driedimensionale wereld waarin de bekende karakters leven en werken”, vertelt David Wilson, vicepresident van de Walt Disney Imagineering, aan de Franse krant Le Parisien. “Onze gasten zullen dagelijks hun favoriete helden kunnen ontmoeten. Zij zijn aanwezig om bezoekers te rekruteren en te trainen.” In de Marvel-zone komen ook twee nieuwe attracties. Zo wordt achtbaan Rock ‘n’ Roller Coaster omgebouwd tot een attractie met Iron Man. Bezoekers zullen samen met de superheld tegen het kwaad strijden. De tweede attractie die er komt, moet nog een verrassing blijven.

In het hart van het Walt Disney Studios Park komt er een gigantisch meer, waar zowel overdag als ‘s avonds shows zullen plaatsvinden. Aan het water ligt ook het Frozen-gebied, dat een replica wordt van het fictieve koninkrijk Arendelle met meerdere attracties. Over het Star Wars-gedeelte wil Wilson nog niet veel kwijt, enkel dat de bezoekers zich zullen wanen in een soort van sterrenstelsel. “We willen niet dat bezoekers de films gaan herbeleven, maar we bieden hen wel een gloednieuwe ervaring aan”, aldus de vicepresident. Tegen 2025 moet alles klaar zijn.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Wim Van den Branden

    @Betty Dams, als je daar niet tegen kunt, dan moet je ofwel thuis blijven ofwel beter plannen, Wij maart 2018 max 30min. op een doordeweekse schooldag. Alle atracties meerdere keren kunnen doen op 2 dagen.

  • Anthony van der Borght

    Als je een paar 100euro armer wilt zijn moet je naar daar gaan . Vergeet u boterhammen niet mee te nemen ..

Lees meer