7
Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

Dreigt André Hazes dezelfde weg op te gaan als zijn betreurde pa?: “Ik mis iemand die met zijn vuist op tafel slaat”

Een relatiecrisis die meer op een welles-nietesspelletje begint te lijken, een carrière die voorbijraast en een iconische pa die vijftien jaar geleden overleden is. Zeggen dat André Hazes (25) zich in woelige wateren bevindt, is een understatement, al is dat de ‘Leef’-zanger niet aan te zien. “Maar ik zou mijn vader zo graag nog eens vragen hoe hij zijn optredens voorbereidde, en bleef doorwerken als hij een kater had”, zegt André deze week in een openhartig gesprek met het weekblad Dag Allemaal.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Van wie de voorbije maanden vrijwel voortdurend in het oog van een zware media­storm stond - de ene keer had hij volgens de Nederlandse bladen ­Monique (41) met die of die vrouw bedrogen, de andere keer zou hij het wel heel gezellig gemaakt hebben met modeontwerpster Nikkie Plessen - zou je misschien een fikse portie kribbigheid verwachten ten aanzien van een journalist. Niet zo bij André Hazes. Wel integendeel.

De man in huis

Zelfs het feit dat zijn vader uitgerekend op de dag van het interview vijftien jaar geleden overleed, brengt André niet van z’n stuk. “Toen ik nog thuis woonde, was het wel de gewoonte om niets te plannen op 23 september. Ondertussen heb ik mijn eigen gezin en leef ik al langer zónder dan met mijn vader.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • dirk claeys

    Hij is reeds halfweg! Zijn arrogantie , en ik persoon !

  • Frank Van den Bulck

    Deze kerel is niets meer of minder dan een lijkenpikker die teert, op de helaas te vroeg gestorven populariteit vader !

Lees meer