© VRT 2019

Een onenightstand beschaamde het vertrouwen van Niels Destadsbader: “Ik heb toen een half uur gehuild”

Het liefdesleven van Niels Destadsbader (31) gaat niet altijd over rozen. In de podcast ‘De Meeloper’ van Qmusic-dj Sam De Bruyn vertelde hij een opvallende anekdote. De populaire zanger dacht dat hij een leuk meisje ontmoet had, maar kwam bedrogen uit toen bleek dat het voor haar enkel om zijn bekendheid draaide. “Ik heb toen een half uur gehuild”, geeft hij toe.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ik heb één keer iets meegemaakt, daar was ik zo slecht van”, vertelt Niels aan Sam. “Ik had iemand leren kennen. We hebben op café lang gepraat en het was echt heel plezant. Op een bepaald moment gaat ze mee naar mijn huis en ze blijft slapen.” Al deden de twee wel wat meer dan enkel slapen. “Uiteraard. We hebben geen wafels gebakken, hé", lacht Niels. “Het was echt een heel gezellige avond.” 

Maar toen de acteur de volgende ochtend wakker werd, werd de droomavond plots een spreekwoordelijke nachtmerrie. “Ik werd wakker van een geluid en ik zie haar iets wegsteken.” De zanger vroeg meteen of ze een foto had genomen, maar dat ontkende ze ten stelligste. “Maar ik zag aan haar ogen dat ze aan het liegen was.” Niels nam haar gsm af en merkte dat zijn voorgevoel klopte. “Ze had foto’s genomen, waarschijnlijk om naar haar vriendinnen te sturen: ‘Het is gelukt’”, klinkt het. “Ik heb alle foto’s gewist en haar verzocht mijn huis te verlaten. Ik heb de deur dichtgedaan en ik heb toen een half uur gehuild.”

De volledige podcast kan je hier beluisteren. 

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hanne Koek

    Wel een hele gevoelige man. Er zijn er niet veel die er zo openlijk over praten. Dat vind ik wel knap van hem.

  • Mady Vermeulen

    Arme, arme Niels. Voortaan toch maar iemand beter leren kennen vooraleer ermee in bed te duiken. Er bestaat zoiets als de prijs van de roem betalen. Wedden dat het meestal andersom is? Dat er veel meer verliefde meisjes jankend rondlopen omdat hun idool hen na een one night stand dumpt?

Lees meer