Photo News

Eerste beelden nieuwe aflevering 'Taboe' met Philippe Geubels: "Wilde gij zo als zwarte op tv?"

Er mag weer stevig wat afgelachen worden in de nieuwe aflevering van Taboe. Deze week doorbreekt Philippe Geubels het taboe rond mensen met een andere huidskleur. Zondag pas op je tv, maar de eerste beelden bekijk je alvast hier.

Er wordt deze week opnieuw niet enkel gelachen in 'Taboe', maar ook heel wat afgepraat. Zo voert Philippe een serieus gesprek met Willy, die het geluk had om goed opgevangen te worden in Vlaanderen.

De derde aflevering van Taboe bekijk je morgen op Eén.

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Naomi Beal

    Eindelijk een programma die eens toelaat hoe andere mensen denken, waar wij als Vlamingen schrik van hebben al die jaren omdat we moeilijk met verandering om kunnen. Geubels doe zo verder en negatieve commentaren krijg je altijd, want wij Belgen zagen en klagen graag Go for it

  • frans desmet

    moest dit het enige programma op tv zijn dan verkoop ik direct mijn tv toestel en kijk gans de avond naar mijn aquarium, dat zou tenminste meer het bekijken waard zijn.

Lees meer