Studio 100

Eerste editie Studio 100 Zomerfestival nu al volledig uitverkocht

Hoewel de allereerste editie van het Studio 100 Zomerfestival pas over twee weken plaatsvindt, zijn alle kaartjes nu al de deur uit. Het festival, dat op zaterdag 31 augustus doorgaat in provinciaal Domein De Schorre in Boom, belooft dan ook een knallende en feestelijke afsluiter van de zomer te worden. 

Studio 100 TV gezichten James Cooke en Marie Verhulst zullen de presentatie van dit festival op zich nemen.Samen met de andere vertrouwde Studio 100-vrienden zullen zij de zomer feestelijk afsluiten. Tijdens het nagelnieuwe festival kunnen de bezoekers genieten van optredens van K3, Samson & Gert, Mega Mindy, Piet Piraat, Maya de Bij, Bumba, Campus 12, Wilko & Keelin van Nachtwacht en nog vele anderen. Ook Baba Yega, het nieuwste lid van de grote Studio 100-familie, zal van de partij zijn. 

Bovendien zijn er verrassende animaties voor groot en klein: meet & greets met de Studio 100-helden, springkastelen, heel veel lekkers en nog zoveel meer. Het belooft dus een onvergetelijke middag te worden voor jong en oud. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer